Mierea de albine este precum un inger pazitor, in general eu beau ceai de menta + 2 felii de lamaie + miere de albine ca indulcitor.
Mierea de albine amestecata cu zeama de lamaie, cate 1 lingurita la fiecare ora.
Bai, medicinistul lu' peste, vitamina C e prezenta in aproape tot ce mananca romanii, asa ca rar o sa vezi roman cu carenta de vitamina C. Asa ca vitamina C o ia degeaba.
Daca vrei detalii de la un profesor universitar de nutritie, baga un Google Translate cu http://www.mkatan.nl/radio-en-tv/355-4-oktober-vitamines-tegen-griep.html
Buna seara,domnule! In primul rand,eu nu vorbeam de o carenta. O supradoza de vitamina C rareori este posibila. Exces, in perioada asta, ar fi foarte bine daca ar face. Va rog frumos sa incetati a va mai adresa cu ''bai'' la mine
Mai apoi, cautati sa nu imi mai urmariti comentariile. Scrieti-i lui personal ce e bine sa faca, daca chiar stiti. Noapte linistita!
''medicinistu' lu peste''! tare as vrea sa va vad pe dvs in locul meu, la medicina! Poate veti da acolo si ma surpindeti si pe mine, ca un profesionist, ce acum nu sunteti
Ce spune prof. dr. Katan: 1 gram de vitamina C pe zi scurteaza durata medie a racelii cu o jumatate de zi (de la 5 zile la 4.5 zile). Dar nu daca o iei dupa ce ai racit, ci doar daca incepi cu ea odata cu venirea sezonului rece. Asupra gripei nu are niciun efect. Deci efectul e minim, plus ca iti strica analizele si medicul crede ca ai cine stie ce boli pe care de fapt nu le ai.
Ai facut deja trei afirmatii nelalocul lor pentru un student la medicina, de fapt doua dintre ele sunt intolerabile la nivelul de cultura generala al unui absolvent de liceu (si anume ca tuberculoza ar fi boala virotica si ca antibioticele ar trata virozele). Nu sunt singurul de pe TPU care e convins ca minti cand spui ca esti student la medicina. Iar in privinta faptul ca ai fi psiholog, ai afirmat in repetate randuri ca esti psiholog si ca n-ai licenta in psihologie. Si una si alta nu se poate, deci obisnuiesti sa minti de-ngheata apele.
Cat despre ideea ca te-ar fi facut psiholog o autorizatie a Colegiului Psihologilor din Romania, CPR-ul nu te poate face psiholog fara licenta in psihologie sau psihosociologie. Deci iarasi nu e credibil ce afirmi.
Omule,sa vorbesti cu mine cand oi stii cum reactioneaza vitamina ce la nivel molecular in organism. Atunci sa vorbesti cu mine. pana si un licean de la profilul de stiintele naturii cunoaste,nu trebuie neaparat sa dai la medicina
Eu am scris din greseala ca e boala virala. Am incheiat discutia definitiv cu un om fara scoala,ca tine,care se baga in seama cu un om ce are bunul simt de a ajuta gratuit oamenii,ca mai apoi,sa vina un nesimtit ca tine si sa imi spuna ca ''racolez clienti''.
Pana am vorbi tu de domeniul acesta, studiaza-l la o facultate cunoscuta la nivel national, nu mai sta pe net sa critici ca un medic ce in viata asta, nu ai avut capacitatea sa fi si nu imi mai aduce mie articole cu cercetarile nu stiu cui fiindca, eu am pe cine sa intreb de orice ce vreau si pot cauta unde vreau. Nu am nevoie de ''biblioteca'' ta de pe internet! SANATATE!
Rumi întreabă: