Suntem impresionați că ne impărtășești activitățile tale de sâmbătă, din șicago
Am si eu o curiozitate, cum ai ajuns tu in america, cand granitele sunt inchise de 2 ani de zile?
Asta poti sa o spui tu cui vrei, odata ce scrie oficial pe site-ul guvernului american, ca vizele turistice sunt suspendate.
Eu nu am viza turistica, intru cand vreau in SUA. Si cei cu viza turistica pot calatori in SUA in momentul actual, poate pe acel site se refera ca nu se mai acorda vize o perioada.
Eu ma trataez doar la spitalele de aici, chiar si cand imi extrag o masea. Si cumparaturile tot de aici mi le fac, alimente tot, de la WallMart, Jewel Osco etc. Stau 2-3 zile si ma intorc in Romania, aici preturile sunt mult mai mici ca in Romania. Chiar merita shopingul aici.
Asa este, tu nu ai nevoie de viza turistica, tu esti o musca si intri pe gaura cheii direct in America, odata ce s-a mutat langa Turcia, dupa cum spui tu
Atunci succes cu medicii din Chicago. Sigur își vor da ei seama. Doar sunt profesioniști.
Du-te si plimba catelul. Nu doar cu viza turistica intri aici, mai sunt si cei cu rezidenta sau citizenship, draga mea. Chiar acum mananc seafood de la Red Lobster.
Ma amuza teribilismul cu care scrii si habar nu ai ce spui.
Red Lobster? Așa îi spune mai nou unei shaormerii din Dristor? Șerifule, dă-te jos din șa că rupi spinarea mânzului.
Pinocchio este numele tău real.
Dacă nici profesioniștii de acolo nu știu, noi de unde să știm. Sângele este în sistemul sangvin. Undeva este o conexiune cu el. Această conexiune poate fi găsită.
Vasele de sânge din zona nazală, care comunică cu laringele au o fragilitate mai mare. Poate de acolo. Vezi un consult ORL.
și dacă tot ești in șicago (da' ce emoționați suntem, dacă ai știi), totuși, care e zbatera ta că n-am ințeles - nefiind nici o intrebare
Nu, tata. Red Lobster este unul dintre cele mai mari lanturi de restaurante din SUA, bazat pe fructe de mare si peste. Dar tu nu ai de unde sa stii, ca toata viata ta ai mancat de la tarabe.
Mario1996 întreabă: