| Adytza551 a întrebat:

Salut in ajunul de craciun am facut sex cu prietena mea, am facut sex protejat folosind prezervativ "Durex", nu am terminat in ia cand am simtit ca ejaculez am scos si am ejaculat afara, dar ia imi spune a 2 a zi ca a vomitat, o doare capu si burta, nu cred ca e normal odata ce m-am protejat si nu mi-am dat drumul in ia si chiar daca era spart prezervativu tot nu trebuia sa ii fie rau ca nu mi am dat drumul in ia, mentionez ca si eu si ia am fost virgini avand varsta de :Ea 16 anii eu 18 acum nu stiu ce sa fac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| NAdrian a răspuns:

Sa nu o mai faci in sarbatori!

| Wut a răspuns:

Pai daca a fost virgina poate se simte asa datorita "reactiilor adverse" ca sa le zic asa. Daca ramanea gravida oricum nu vomita fix in a2a zi, asa ca stai linistit.

| floppy98 a răspuns:

Acele stari de greata se fac dupa 5-6 luni de sarcina, nu a 2 zi dupa noapea in care ati facut voi dragoste
2.find craciunul si acuma, recent revelionul posibil sa fi mancat ceva ce nu i-a picat' foarte bine la stomac si de acolo se poate trage acea stare de greata; si poate a baut ceva alcol nu zic nu si poate de aia o doare si capul in ori ce caz daca spui ca a 2-a zi spui ca a vomitat de ce nu ati mers unu dintre voi frumos pana la farmacie si sa luati o pilula de a 2-a zi?

| NebunDeMic95 a răspuns:

In primul rand trebuie sa te calmezi! Exista sanse foarte mici sa ramana gravida la primul contact sexual si mai ales ca ati facut sex protejat! Aceste simptome pot fi si din cauza la alimentatia pe care a avut-o in ultimele zilehappy asa ca stai chill. Nu are cum sa fie gravidahappy

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă ai folosit CORECT prezervativul şi l-ai verificat după actul sexual ( să nu fie rupt ), atunci NU are cum să rămână însărcinată!

Toate cele bune.

| Isabellaaa a răspuns (pentru NebunDeMic95):

Exista sanse chiar foarte mari sa ramai si din prima insarcinatawinking dar cum a scris mai sus s-a protejat omu` asa ca sa stea linistit. insarcinata nu e pentru ca simptomele unei sarcin nu incep adoua zi...

Abh
| Abh a răspuns:

Greturile de sarcina apar la 5-6 saptamani de sarcina, nicidecum dupa o zi de la contactul sexual.Prietena ta a facut probabil, o dischinezie biliara din cauza mancarii sau e moarta de frica sa nu ramana gravida. Trebuie sa-i castigi increderea in ceea ce priveste contraceptia fiindca e clar ca inca nu are incredere in tine. Foloseste intotdeauna prezervativul si va fi bine. Succese!