| rDaniel a întrebat:

Salut in data de 16 mai 2013 mi-am dat gaura in ureche... dupa 5 minute mi s-a unflat...dece oare?
Gaura mi-am dat-o singur cu un cercel normal dar inainte l-am bagat in spirt.
I infectata?
Ce sa fac sa nu mai fie unflata adica sa revina la loc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Rucsiii95 a răspuns:

S-a infectat bineinteles! straight face Mergi la o farmacie ceva, si ia-ti o crema, un praf ceva. nu sta asa, poti da intr-o infectie mai grava de nu te vezi!

| rDaniel explică (pentru Rucsiii95):

Ma duc si le cer o crema sau ceva pentru ureche la cei de la farmacie sau trebuie sa ma duc inainte la doctorul de familie?

| iorgalorena a răspuns:

Sigur ca e infectata! Normal trebuia sa te duci la spital sau in alt loc.Mai bine suna medicul de familie sau du-te la spital. Nu vreau sa imi dai funda doar vreau sa imi raspunzi la intrebarea mea deoarece si eu am o problema de sanatate chiar acum! Daca vrei poti sa dau funda ca am 9 ani aproape.

| Rucsiii95 a răspuns (pentru rDaniel):

Intai mergi la farmacie, si farmacista o sa stie sa-ti zica. daca e grav te trimite la spital, daca e o simpla infectie iti da o crema si iti trece!

| rDaniel explică (pentru Rucsiii95):

Mersi Mult