| TnyBZ a întrebat:

Salut, in seara asta mi-a aparut din senin in gat, nu stiu exact, in spatele amigdalei drepte sau pe omulet, o senzatie de corp strain, gen un fir de par lipit. Ce poate fi? Vreau sa spun ca am si niste ganglioni sub-mandibulari umflati de vreo 2 luni iar in ultimele 2 saptamani cand imi suflu' nasul ies mucozitati cu firicele de sange.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Deliiiia a răspuns:

Imflamarea ganglionilor din zona respectiva se trateaza medicamentos. Incearca sa iei un antiinflamator(gen ibuprofen) sau mergi la medicul de familie pentru o consultatie, in caz ca ai nevoie de antibiotice. Posibil sa fie IACRS(infectie acuta a cailor respiratorii superioare). Totodata, ar putea fi si de la polipi. Problema ta necesita o consultatie specializata. Succes!

7 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Ai o infectie serioasa.Mergi la medic sa-ti dea tratament. Nu sta asa; infectia asta este periculoasa pentru organism.

| anonima2405 a răspuns:

Consulta medicul de familie. Ai o problema serioasa, cred. Nu incerca sa tratezi singura infectiile. Nu poti! Consulta medicul cat mai repede! happy

| kar1GaNNN a răspuns:

Du-te la medic sa iti spuie exact ce este problema.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Daca tu crezi ca pe TPU se intampla minuni si te vei insanatosi, atunci te inseli.
Nu ezita si consulta medicul de familie cat mai urgent.
O zi buna si sanatate multahappy

| kar1GaNNN a răspuns (pentru caramela):

Poate se intampla laughing

caramela
| caramela a răspuns (pentru kar1GaNNN):

Cand este vorba de sanatate, ma cam indoiescsmugsmug

| TnyBZ explică:

Am uitat sa va spun, am 13 ani. Am ales TPU ca o prima optiune fiindca imi e frica sa merg inca la doctor...