| Hehehahah a întrebat:

În ultima perioada efectiv fața mea este uleioasă... Mai ales când stau in casa. Mă spăl pe fata de multe ori pe zi pentru că mi-o simt așa puțin uleioasă... Nu știu cum să zic. De la ce ar putea fi? Random imi se face asa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Ai fața uscată și atunci pielea secretă mai mult sebum ca să compenseze. recomand o cremă de față de la farmacie hidratantă fără alcool și fără parfum, adaptată tipului tău de ten și adăugarea niacinamidei în rutină pentru că reglează secreția de sebum. A și nu știu cum te speli, dar neapărat gl de curățare, doar apă nu e suficient.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este vorba despre secreția de sebum... Încearcă să nu te speli mai des de 2-3 ori pe zi, poate pentru că te speli prea des glandele sebacee secretă mai mult decât e nevoie.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti fata?

| Catrice a răspuns:

Tocmai ca te speli des tenul secreta mai mult sebum.

| Hehehahah explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu

| Ofiintă a răspuns:

Atunci când îți cureți tenul, optează pentru un gel de curățare blând și totodată dedicat tenului gras (gelul spumant de la cerave).