| J0hn a întrebat:

Salut in ultimii doi ani am avut mai multe "accidente" daca pot sa le spun asa am calcat gresit pe scari sau pe strada la gropi, borduri. vreau sa va spun ca, am fost la doctor mi-a recomandat o crema antiinflamatoare cu efect calmant si niste antiinflamatoare pastile mi-au trecut durerile dar mereu revin si mereu imi fuge glezna ( tin sa specific glezna dreapta am avut fisurat ligamentul drept ) si tot pe partea dreapta ma doare umarul acolo n-am avut nici un accident asa peste noapte. daca se poate si cunoasteti un tratament care intareste ligamentele. am nevoie urgent pentru ca nu pot trai fara miscare. salut

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| blojutrr a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa te duci la recuperare sa te vada un fizioterapeut si sa iti dea un program concretwinking. Bafta!

1 răspuns:
| J0hn explică (pentru blojutrr):

Probabil asta o sa fie solutia happy multumesc pentru raspuns. Salut