Incearca si fier
Si eu am luat de toate pana am descoperit fierul
plus dieta bogata in fier: spanac cu ou, cartof copt, ciocolata neagra
In 2 saptamani am fost ca nou
Fă un control amănunțit la inimă spunând de cola, țigări și simptomele pe care le-ai avut.
Eu am avut ceva asemănător, dar cu cafeaua multă și îndulcită.
Nu e cazul sa te gandesti la psihiatru, starile prin care treci ar putea fi de la lipsa de calciu si/sau hipertensiune. O vizita la medicul de familie, niste analize si apoi niste suplimente, cred ca te-ar pune pe picioare.
"ma confrunt cu derealizare și atacuri de panica… "
te mai intrebai odată, de unde diagnosticul ăla?
Atacurile de panica nu apar din senin fara traume, fara predispozitii, probabil iti scade tensiunea si te sperii, si derealizarea poate sa fie doar anemie, lipsa de fier sau alte
Eu cand aveam lipsa de fier cand ma ridicam din pat ameteam vedeam negru pentru cateva secunde si pluteam prin casa
Gasesti suplimente la farmacie
Așa pățesc și eu, amețesc când ma ridic, momentan iau de 3 zile pastile de calciu, și beau lapte și alimente cu calciu pe lângă. Mi-e frica ca nu îmi trece, dar încă sper ca ma voi face bine
La 15 anisori sa bei cola si sa fumezi, nici nu ma mir... ca te simti rau!
Esti mult prea mic si corpul tau nu poate procesa atata toxicitate!
Pune mana pe carte, ia de toceste pe rupte ca sa mai ai atata timp inutil si sa te apuci de fumat sau baut cola, bea ceai de plante sau apa plata, ca-i cea mai sanatoasa.
Eventual apuca-te de un sport de echipa sau ia bicicleta si alerga 10-20km pe zi.
Sport fac destul, sunt și la o echipa de fotbal + plimbări in fiecare seara. Recunosc ca am făcut o mare prostie sa consum atâtea prostii, dar pana la urma sper sa ma vinde, sunt tânăr și vreau sa mi trăiesc viața ca un om normal
Atunci elimina tot ceea ce te-ar putea imbolnavii daca vreis a fii normal si sanatos!
Cola, fumatul, alcool si drogurile sa nu exista in viata ta.
Invata pe rupte la scoala, fa un sport ca sa-ti eliberei adrenaliza, crescand totodata frumos si sanatos.
Am făcut analizele și problema era lipsa de fier, și prea mult calciu, și am anemie momentan.
User252426 întreabă: