| GabiAlin234 a întrebat:

Salut, iubita mea a luat pastila de a doua zi pe la 12 la prânz. Acum seara simte ca și cum partea de jos a abdomenului este grea. Ce poate să însemne?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ar putea fi insărcinată. Aia ar "insemna" - logic

| GabiAlin234 explică (pentru sierra1):

Actul a fost cu o zi înainte

| Ioana20Andreea a răspuns:

S.ar putea sa fie din cauza pastilei, am luat și eu a doua zi și am avut ca o mica menstruație. Dacă sunteți siguri ca nu a trecut o zi de la actul vostru e posibil sa is facă pastilă efectul și de asta.

| gabicoo a răspuns:

Că e timpul să înveți cum se pun pamperșii.

| GabiAlin234 explică (pentru Ioana20Andreea):

Păi actul a fost pe la 14:30 și a fost a 3-a zi a ovulației. A fost cu prezervativ dar s-a spart și a rămas lichid pre-ejaculator în interior apoi azi a luat la 12 pastila

| Konstantinos99 a răspuns:

Asumati va si gata. Daca ramane bravo e rezultatul iubirii voastre

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Ioana20Andreea a răspuns (pentru GabiAlin234):

De deci eu una cred ca își face efectul de asta se și simte asa iubita ta, dar sa fie sigura cumpărati un test.

| Whitte a răspuns:

Ca a ramas grea.
Asa ziceau inainte oamenii, femeilor gravide. Acum, fara gluma, nu putem sti ce are. Sa mearga la medic. Iar voi invatati sa folositi prezervativul.

| sierra1 a răspuns (pentru GabiAlin234):

Nefiind medici, rămâne să ne dăm cu părerea (inutil, de altfel...)