| Daniela9203 a întrebat:

Salut! La 2 zile dupa ce mi s-a terminat menstruatia am avut scurgeri vaginale de culoare maronie cu un miros mai neplacut, tin sa mentionez ca am o menstruatie regulata si am activitate sexuala dar mi-e frica de o sarcina chiar daca suntem atenti... m-am programat la un ginecolog dar as vrea sa stiu daca unele de aici au intampinat asta. Mi-e foarte frica. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Daniela9203 explică:

Am uitat sa mentionez si de o durere de stomac! Va rog.

| proserpina22 a răspuns:

Da, sunt normale. Sunt resturi de sânge care răman de la ciclu, sunt maro și miroas pentru că au stat în corpul tău 2 zile, și eu pățesc la fel.
Și netul zice la fel: https://www.royalhospital.ro/ginecologie/scurgeri-maronii/, dar totuși nu strică niciodată un control la ginecologie.

| Daniela9203 explică (pentru proserpina22):

Ai avut si durere de stomac?

| proserpina22 a răspuns (pentru Daniela9203):

Da, de obicei simptomele pe care le am la ciclu le am și după câteva zile când mi s-a sfârșit.