| GoodLuck15 a întrebat:

Salut.
La rugamintile unei cunostinte am fost astazi la un salon ca sa imi "extraga" cosurile si punctele negre pe care le aveam.Bineinteles ca sunt la varsta pubertatii si asta este o problema comuna doar ca eu deja nu le mai suportam.Nu erau prea multe si nici nu erau mari si cu puroi decat 2.In rest mai mult puncte albe, negre si semne ramase de la alte cosuri care se vindecasera.
Dupa ce doamna de acolo mi le-a extras evident ca am stiut ce ma asteapta dar mi-am asumat riscul.Acum fata mea e toata rosie si plina de semne urate.Nu stiu ce as putea face ca da scap cat mai repede de aceste semne si de aceasta iriratie fiindca eu duminica trebuie neaparat sa ajung undeva si nu ma pot afisa in halul asta.
Credeti ca as putea sa ma dau cu ceva fond de ten desii sunt baiat si exista riscul sa ma infectez mai rau? Orice alt sfat e bine venit.Va multumesc din suflet!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anamariarot a răspuns:

Așa arată pielea oricui după extracție. Până duminică va arăta muuuult mai bine, stai liniștit happy

3 răspunsuri:
| Itanul a răspuns:

Daca ai (si ai!) rana deschisa (de la extragerea cosurilor), nu e bine sa dai cu fond de ten. Se va infecta fiecare loc si va fi mai rau. Du-te asa cum esti.

| ALGator a răspuns:

Își revine.

| Itanul a răspuns (pentru Itanul):

Mi-a scapat "duminica". Pana atunci, iti revii.