Ti-as sugera sa-ti iei job, sa faci munca fizica care te epuizeaza si uiti instantaneu sa te mai gandesti la boli, simptome si alte porcarii.
Ai nevoie de o trimitere pentru psihiatrie si sa iti gasesti un terapeut. O sa primești de la psihiatrie niște medicate pentru a gestiona simptomele pana când, împreună cu terapeutul, descoperi cauza.
Știu ca asta trebuie. Dar in momentul când ma apuc sa fac ceva, orice activitate, e gata îmi ia inima la galop și trebuie sa ma pun jos. Sa mi revin.
Oare? Am încercat cu o terapie..niciun efect. Am încercat pastilele psihiatrului și mai rău mi au făcut. Deci nu vreau sa mai aud de el.
Salut. Am și eu uneori atacuri de panică sau pulsul mărit și am observat că rugăciunile mă calmează uneori.
Inima trebuie s ao ia la galop, fiindca ESTI VIU, de aceea accelereaza, fiindca te misti, faci efort fizic, fiind pERFECT NORMAL sa o ia la trap!
din atata lucru nu te pui jos, ca nu ai de ce sa-ti revii, ar trebuiis a topia de bucurie, ca bate, ca-ti spune ca esti viu sis anatos.
Cu cat bate mai tare, cu atat este mai bine!
Ai încercat cu un terapeut care nu știm cat de bun a fost. Cat despre medicamente, la problemele psihice problema e mai complicata pentru ca sunt multe medicamente care au teoretic același efect dar fiecare pacient reacționează altfel, după se mai pune si problema dozajelor care difera de la caz la caz.
Daca vrei, poti sa te uiți altfel la problemă. Ce ti-am zis eu măcar iti da o șansă sa găsești o soluție. Întrebatul pe net nu o sa aducă nici o schimbare si cu timpul e posibil ca situația sa se agraveze.