| NastyCatii a întrebat:

m-am apucat de sala si as vrea sa stiu ce si cat sa fac ca sa obtin rezultatele pe care le doresc. Sunt fata, de precizat big grin. Vreau abdomen si picioare, adica cvadriceps si gambebig grin, si brate dar doar putin conturate. Ma puteti ajuta careva? Cu alimentatia ar fi ceva ce nu as avea voie sau ceva ce ar fi recomandat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xButterflyxX a răspuns:

Consuma multe fructe si legume, de asemeana si migdalele, nucile, iaurturi ar fi bune, sa bei 2L de apa pe zi, inclusiv si in timpul antrenamentului.Ar fi bine sa te antrenezi de 3-4 ori pe saptamana pentru a evita supraantrenamentrul pentru ca altfel degeaba lucrezi, rezultatele nu se vor vedea.In plus sa consumi si oua, deoarece contin proteine si ai nevoie de ele.
Succes in continuare cu antrenamentul si alimentatia!

| NastyCatii explică (pentru xButterflyxX):

Multumesc foarte mult! Merg de 5 ori pe saptamana, de luni pana vineri, dar in fiecare zi lucrez alta grupa de muschi ca sa nu solicit prea mult una dintre ele.

| xButterflyxX a răspuns (pentru NastyCatii):

Foarte bine.Continua tot asa.

As vrea sa gasesc o sala unde sa am antrenor propriu, pentru a sti exact ce sa fac si sa am rezultate. Cu exercitiile si cu alimentatie, sa stiu fix cat si ce sa fac big grin. De unde esti?

| xButterflyxX a răspuns (pentru NastyCatii):

Eu sunt din Navodari, jud.Constanta,tu?

Eu sunt din Cluj-Mapoca. jud. Cluj

6 răspunsuri:
| myruna2012 a răspuns:

Aolele!
du-te la fit curves vei avea rezultate fb de bune