| golfgt2006 a întrebat:

Salut, mă confrunt cu coșurile pe cap. am foarte foarte multe, iar pe față aproape deloc. folosesc momentan un șampon head&shoulders 7 in 1, cel cu cafeina(preferatu meu). nu cred că este de la sampon problema neapărat, problema asta o am de câțiva ani, timp în care am folosit mai multe șampoane. ma rog, ce imi recomandați sa scap de ele? daca aveti alte intrebari pentru a-mi răspunde nu ezitați să întrebați. mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ilovedinero a răspuns:

Trebuie sa exfoliezi scalpul, sa il speli o data la 2 zile, sa folosesti o cremă hidratanta pentru scalp, sa eviti sa porti șapcă. Asta m-a scăpat pe mine

6 răspunsuri:
| Standt a răspuns:

Parul tau se ingrasa foarte repede? Atunci asta este cauza.
Mergi la medicul de familie sa-ti dea o trimitere. Va sti el unde mai bine decat noi.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ia in considerare sa mergi la dermatolog.

| Celdrept a răspuns:

Mergi la dermatolog, aici nu o sa afli, doar printr-o biopsie sau analiza cum s-o numi vei afla

| golfgt2006 explică (pentru Standt):

Nu se ingrasa nici repede.

| golfgt2006 explică (pentru dullcat):

Cred ca asta o sa fac

Răspuns utilizator avertizat