Nu,nu e.(difera in functie de caz). Acum cateva zile m-am trezit cu un carcel la ambele picioare si dupa am ramas cu o durere pe unul dintre ele.Am zis ca o sa treaca, dar m-a tinut 3 zile durerea aceea pe picior(si pe parte mentionata de tine).E posibil ca atunci cand faci sport sa-ti intinzi vreun picioarele sau genunchi si asa ajungi la acea durere.Stiu cum suna,''sa-ti intinzi genunchii'', dar si eu fac sport si stiu ce inseamna o intindere. Daca durerea persista in continuare iti recomand sa te duci la doctor. Sper ca te-am ajutat.
Probabil s-a slabit vreo articulatie. Mergi la un medic pentru un consult amanuntit.
La fel ma doare si pe mine in aceeasi regiune de cateva zile... daca gasiti vreun remediu sau tratament pentru durere, va rog sa postati aici, mersi
Si facut vreo întindere, ai suprasolicitat. Stai cuminte si nu mai forța picioarele un pic. O sa treacă de la sine. Poți incerca o crema de la farmacie cu antiinflamator. Însănătoșire grabnică.
Poate fi vorba de o intindere sau solicitare a tendoanelor. Iti recomand banda magnetica knee active . Eu o folosesc tot pentru genunchi si sunt multumita
Terapia magnetica continuta in produsul de mai sus, poate fi benefica pentru durerile pe care le simti
anonim_4396 întreabă: