Eu cred ca sunt puroi.cel mai bine ar fi sa mergi la un doctor, ai incredere in mine, poate ca ti-e frica dar du-te la medic...totul va fi bine
Sau daca nu incearca si cu apa oxigenata, te va usura putin sau putin mai mult dar iti va curata rana..tratand-o..sper ca te-am ajutat
Nu e infectat. lichidul ala e produs de corp ca un fel de coagulant cu dezinfectant si anticorpi. lasa-l sa iti repare rana si sa formeze crusta. si sfat de viitor orice rana ce face sa apara sange se dezinfecteaza cu betadina sau apa oxigenata...
Nu ai pentru ce si totusi incearca apa oxigenata...am folosit-o si eu, ti-o recomand cu mare placere. face minuni
Nu e nevoie sa mergi la dorctor pentru o julitra, ce naiba. o sa treaca nu mai fiti asa ipohondrii. lichidul ala portocaliu este pentru a coagula rana ( celulele trombocite). incearca sa nu mai o tii umeda si sa o lasi sa se usuce ca asa nu va mai trece in veci. fara creme si alte desinfectante, corpul se descura foarte bine si singur, iar durera sunt sigur ca nu te coplestete
Nu este doar o simpla julitura, se desfasoara pe o suprafata maricica. Am vazut ca acel strat alb a disparut, dar tot umeda este rana, iar din ea acum a iesit ceva umed, alb spre gri tot aproape ca acel strat dar mai mic. Nu prea pot sa indoi genunchiul asta este problema, imi este frica sa nu rup rana daca ma fortez. Mersi de sfat.
Vlalslsl întreabă: