| Rexiethecat a întrebat:

Salut. Mai este cineva care după covid a eliminat o secreție galben verzui pe nas? De 2 zile ma chinuie și îmi vine și pe gura are un gust ciudat. Ce vrea sa însemne asta?! Ajutorrrr

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Legion7X a răspuns:

Am avut eu sinuzita acum 10 ani la frunte și exact așa imi iesea pe nas, o secretie verzuie și imi mirosea și nasul. Mă durea fruntea când mă apasam între sprâncene. Ai fost la mai multi medici ca să combini raspunsurile eventual o radiografie la frunte sau ceva de genul? Dacă nu, ar trebui să faci niste investigatii rapide. Eu am aflat la a doua investigatie că am sinuzită. Primul medic a zic că-i doar o simplă raceală și atât. In urma unei radiografii s-a confirmat.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"îmi vine și pe gura are un gust ciudat... Ajutorrrr"

repeți intrebarea asta in cabinetul medicului de familie, acolo-i răspunsul

| Rexiethecat explică (pentru sierra1):

Stai jos

| sierra1 a răspuns (pentru Rexiethecat):

~Ai fost la mai multi medici ca să combini raspunsurile eventual o radiografie la frunte sau ceva de genul? ~

nu, n-ai fost, geniule!