De ce sa cumperi somnifere? trebuie sa ai incredere in ea asa poate te vei duce si tu iar ea va fi geloasa, dar daca vrei somnifere...
Nu e o idee buna sa iei somnifere citeste asta:http://epochtimes-romania.com/......e---147273 si stai calm daca prietena ta te iubeste cu adevarat nu ar trebuie sa te insele si e doar o noapte mai stiu si eu na....mai sun-o si tu sa vezi ce face
1) Somniferele nu se dau fara prescriptie medicala
2) In timp, creeaza dependenta
3) Daca tu ai impresia ca o sa te insele, inseaman ca relatia voastra este fix degeaba.
Tu nu ai probleme cu somnul, ci cu gelozia! Stii tu vorba aia: gelozia ne omoara! Este problema ei ce face, tine de respectul de sine, de ambitie, de personalitate!
Problema nu sunt somniferele.Problema este de ce se duce ea singura la majorat. Fara tine.
Pai daca ea iti cunoaste felul de a fi, ar fi dragut din partea ei ca din cand in cand sa iti dea un telefon sau sms. Nu neaparat sa iti dea raportul, dar e un gest dragut care denota incredere si faptul ca se gandeste la tine. Eu una, asa as face. Eventual vorbeste cu ea, spune-i ce simti si poate te ia la majorat sau conveniti sa mentineti legatura
Pai..de dus la majorat nu m-as duce nici daca m-ar chema. Nu cunosc perosane si nu m-as simtii bine..De trimis mesaj imi mai trimite din cand in cand.dar na.