| Buzzm a întrebat:

Salut, merg de 2 luni la sala, am 17 ani, 1.74 și 75 kg, din alea 75 pot spune că 5 sunt un 'surplus' pentru mine, in astea 2 luni am slăbit numai 2-3 kg, cate calorii trebuie sa consum zilnic ca în timp de o luna să slăbesc alea 5 kg? Sala fac 4/7 zile pentru că atât îmi permite programul dar rezultate evidente nu prea se vad din cauza surplusului de greutate, deci cate calorii trebuie sa consum zilnic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Scazi 500-1000 maxim din cat mananci de obicei. Grija totusi sa mananci necesarul de macronutrienti ca sa nu slabesti masa musculara.

| Buzzm explică (pentru Sn4k3):

Deci cu tot cu ce scad la sala, cu cate calorii să rămân la 'sfarsit de zii'

| Buzzm explică (pentru Sn4k3):

Ard 500-1000 la sala pe zi

| Sn4k3 a răspuns (pentru Buzzm):

Ar trebui sa mananci undeva intre 1500-2000 calorii (130g+ proteine, 150-200g carbohidrati complecsi si undeva pe la 30-40 g grasimi). Mai ajusteaza tu de aici, daca te simti prea obosit sau daca slabesti prea mult poti sa le mai cresti.