Abdomene in fiecare zi = antrenament de om prost. de-aia nu se vede. ii dai prea mult, il supraantrenezi. abdomenul se lucreaza MAXIM o data la 2 zile, adica de 3 ori pe saptamana, in cel mai RAU caz. de 2 ori este de ajuns, pe saptamana.
deci fotbal + bicicleta + alergat? de ce? te duci la fotbal, alergi destul acolo, suficient atat. 30 de minute de alergat, fie el si in fotbal este arhi-suficient.
nu exista exercitii de definire sau de masa, antrenamentul este ACELASI. difera doar masa de forta, atat.
nu exista triceps nu fac ca X motiv, esti fatalau? triceps prost = deltoizi prosti = piept prost. sunt grupe interconectate. vei pierde la celelalte 2 crezand in mintea ta ca esti mare in triceps, GRESIT.
singurele diferente intre perioada de hipertrofie musculara si cea de definire tin de alimentatie si cardio. adica schimbi regimul in hipocaloric din hipercaloric si adaugi cardio.
daca tii regimul la fel, dar adaugi ceva mai mult cardio scaderea nu se va vedea aproape deloc. inevitabil scazi, ca nivelul de grasime va scadea, deci, implicit, cm compusi din grasime vor disparea. este logic, dar mentinand regimul hipercaloric nu bagi muschii in "greva foamei", dar vei slabi mult mai incet, dar pastrezi masa musculara aproape intacta. daca bagi si regim hipocaloric, te definesti mai repede, dar pierzi ceva mai multa masa musculara
Putin probabil sa slabesti in brate, dar orice muschi isi pierde din volum daca nu este antrenat pe o perioada mai lunga
Ar fi bine sa iei legatura cu un medic nutritionist.
http://www.i-medic.ro/clinica/clinica-de-nutritie-kilostop
Serios? face muschi cu prostia aia de antrenament?
alt copil mic
JohnnyBi ti-a zis foarte bine. parerea mea e la fel.
normal ca scazi si din brat, dar o sa arate mai bine.
sincer, prefer sa pierd cm si sa arate bine, decat sa fie mare si fara forme.
p.s. : abdomene ai putea sa nu mai faci deloc, sunt exercitii proaste si ineficiente, bune sa-ti strici coloana cu ele
Deci tu ceri ajutor. eu iti explic. vii si spui ca e ca tine, iti explic ca nu este asa, tu nu te-ai supara? ti-am zis mura in gura ce, cum, unde, de ce, si tot vii si ma contrazici. ai 2 lucruri: accepti un sfat si tii cont de el sau nu.
tu in schimb, intelegi ce vreau sa iti zic, dar tot ca tine o zici. nu conteaza in ce forma imi pun un raspuns, tu intelegi ce vreau sa zic, eu mi-am facut treaba. nu am fost niciodata un caracter carismatic, nu voi fi prea curand unul. aia e, mai avem si defecte
dobrin1019 întreabă: