| Dima_Alin_1998 a întrebat:

Salut, mi-a intrat cu o seara inainte o coaja de samanta in gingie, cred ca a iesit pentru ca nu o mai simt si nici nu se vede sa mai fie acolo, aseara m-a durut destul de tare daca presam dintii incercand sa mananc ceva, astazi a fost mai mica durerea dar in continuare nu prea puteam si nici pot sa mananc pe partea asta, deoarece este o durere din aceea sacaitoare. Oare o sa treaca durerea de la sine? Sau exista sanse sa se agraveze? Nu am nicio carie in zona aia si asa, a intrat fix intre ultimele doua masele si am impins-o cu limba pana am simtit ca a iesit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Vreausapot a răspuns:

Daca a ramas coaja blocata in gingie cumpara-ti ata dentara si se scoate cu usurinta.
In caz contrar s-a inflamat gingia. Sfatul meu este sa te speli pe dinti mai usor in acea zona, in rest va trece de la sine.

| KR0NSTADT a răspuns:

Mai ai frați? laughing

| Dima_Alin_1998 explică (pentru KR0NSTADT):

Depinde cine intreaba

| Dddonkey a răspuns:

Se poate sa fie o inflamatie de la "lovitura" care a luat-o gingia, Asigura te ca e scoasa coaja, si mai lasa semintele ca miroase pana aici.
Eu am scos o bucata de sticla din palma dupa cativa anii, am crezut ca e un os mic. Nu incerc sa te sperii doar ca mi ai adus aminte de o experienta similara si ma bag si eu in seamahappy

| sierra1 a răspuns (pentru Dima_Alin_1998):

" KR0NSTADT a răspuns: Mai ai frați?"

voia să intrebe dacă toți sunt ca tine

| anonimg a răspuns:

Trebuie sa eviti prducerea durerii. O piele mai sensibila inseamna si mai multe articulatii nervoase, si o vindecare mai greoaie.
Evita alimentele tari pana la vindecare (le pisezi).