| cenumesapunaici a întrebat:

Mi- am cumparat apa oshee slim care arde grasimile. Este ok daca beau aceasta apa si iau proteine? Ma gandesc ca si-ar anula efectul una alteia

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Proteine FARA carbohidrati. In felul asta arzi grasimi si putina masa musculara ( nupoti sa arzi "doar" grasime, se arde si din masa musculara. si luand un izolat proteic, te ajuta sa-ti mentii cat mai multa masa musculara )

| Holy2010 a răspuns:

Nu le lua simultan. Din pacate nu o sa arda nici o grasime. Mai bine era sa iei acetyl-l-carnitina 500mg de doua ori pe zi si doua cafele. Oshee contine pe langa B'uri, si cafeina, l-carnitina, forma inferioara, ieftina si care nici nu e in cantitate suficienta ca sa faca vreo diferenta. Sa nu mai vorbim de indulcitori, arome si alte prostii.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Holy2010):

"Din pacate nu o sa arda nici o grasime." mai documenteaza-te inainte sa aberezi.

| Holy2010 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ai lucrat in domeniu sau ai studii? Eu da! Produsul respectiv este o mizerie. Carnitina functioneaza dar nu toate produsele sunt la fel. Evident ca habar nu ai de diferentele intre formele de Carnitina Acetyl sau Fumarat spre exemplu.

Da, de aproximativ 10 ani.

In perioadele de definire, TOTI maresc cantitatea de proteina folosita, a.i. sa arda mai putina masa musculara.

Si tu spui sa ia doar carnitina...

| Holy2010 a răspuns (pentru Cosmin86):

LOL! Ai citit gresit. Intrebarea era daca se pot lua simultan. Bautura respectiva SI proteina. I-am spus ca nu e indicat si mai apoi am continuat prin a explica de ce e mai bine ca IN LOCUL sucului sa ia acetyl-l-carnitina. Nicaieri nu am exclus proteina. Problema mea era cu sucul asa ca nu stiu de ce ai sarit asa.

Ok, greseala mea.

Credeam ca-i recomanzi ca in perioada in care ia carnitina sa nu ia deloc creatina, sa "n-o sa mai arda nimic".

O zi buna