| Rapha91 a întrebat:

Mi-am luat de la farmacie o crema pentru acneee Rilastil Acnestil si am 2 intrebari: e bine daca ma spal intai cu apa si cu sapun si dupa dau cu aceasta crema sau imi trebuie ceva anume si dupa sa ma dau cu aceasta crema. Ce inseamna agenti de curatare neagresivi, de preferinta spuma (fara gaz propulsor)? Sa raspunda cei care au utilizat acest produs sau care stiu despre el

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Aube a răspuns:

Da, este bine sa cureti tenul inainte de a folosi crema. Apa si sapunul sunt cele mai indicate si neagresive.
Agentii agresivi sunt cei care usuca, irita pielea. Gazul propulsor este ca ce noi stim ca freon si care e folosit la spumele de ras, la deodorante, spumele de par sau fixative, etc.

| Rapha91 explică (pentru Aube):

Iti multumesc pentru raspuns chiar ma ingrijorasem. Tu ai avut acnee?

| Aube a răspuns (pentru Rapha91):

Da. S-a rezolvat cu igiena (spalat dimineata si seara cu apa si sapun, ca sa scot praful si grasimea) dar si cu schimbarea obiceiurilor alimentare (fara grasimi, fara prajeli, putine dulciuri).

| Donsavas a răspuns:

Nu stim ce săpun folosesti si nu suntem de specialitate sa ti spunem dacă săpunul ar fi agresiv sau nu pentru fata ta sau a altcuiva. Iti recomand sa vorbesti toate astea cu un dermatolog deoarece se pricepe!