| sindeiu a întrebat:

Salut, mi-am spart capul in mijloc, am dat cu capul in geamul coltului, curge sange, am aplicat deja gheata si m-am spalat pe cap, ce trebuie sa mai fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| iVlad27 a răspuns:

Salut.
Du-te la doctor..asta e deja urgenta deci nu e nevoie sa stai la coada..nu te pune tu cu reparatiile. poti agrava situatia.

O zi frumoasa.

| lpavel a răspuns:

Daca iti mai curge sange inmoaie o carpa in alcol si pune-o pe rana! Nu vei mai sangera dar pregateste-te ca te va ustura rau!

| lpavel a răspuns (pentru iVlad27):

Nu pot sa ma abtin sa nu-ti spun cat de prost esti! Abtine-te sa mai dai sfaturi...

| iVlad27 a răspuns (pentru lpavel):

Varul meu a facut ce ai zis tu cand avea 14 ani si I s-a infectat zona din cauza matretii dupa 2 zile a fost nevoie de ingrijire medicala cateva zile, atata timp cat nu cunoastem toate detaliile nu crezi ca un doctor e mai util decat noi?

| sindeiu explică (pentru lpavel):

Am pus spirt pe servetel dar surprinzator nu doare de loc nu e asa de rau spart capul

| Celcestietot a răspuns:

Trebuie sa te duci la spital, ca asta este o urgenta. Du-te la urgente.

| lpavel a răspuns (pentru sindeiu):

Bine ai facut! Tine acolo pana nu vei mai sangera apoi poti sa-ti vezi de viata ta! Nu te lua dupa comentariile de aici ca sunt copii, habar nu au pe ce lume traiesc... laughing

| lpavel a răspuns (pentru iVlad27):

N-ar trebui sa-ti raspund dar totusi o fac sa inveti si tu ceva: deci alcolul are mai multe proprietati printre care si dezinfectarea, daca varul tau s-a infectat de la atat inseamna ca nu s-a lovit de ceva plastic, lemn sau ceva asemanator ci in ceva ce era foarte jegos si nu a aplicat alcol cat trebuia ca l-a durut, deci nu-mi mai da mie explicatii! Sterge-te la nas intai!

| Ka0ru a răspuns:

Mergi la doctor!