| alexandrupopescu22 a întrebat:

Salut, mi-am taiat doua unghii cu unghiera de sta doar in camera mea pe care o folosesc doar eu, si imediat dupa m-am dus sa mananc, nu m-am mai spalat pe maini, si azi dimineata ma trezi cu o durere in piept, are legatura cu chestia de mai sus, sa fie vorba de vreo infectie? Doar raspunsuri serioase.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Bro... nu cred că ai făcut așa ceva...

| siriusblack98 a răspuns:

E greu sa dai un raspuns serios la o intrebare neserioasa... Daca ar fi fost o infectie, era locala, adica la unghie si se putea trata chiar si cu amoxicilina (printre altele). Deci respectiva durere in piept n-are treaba cu unghia taiata ieri.

| johnnny123 a răspuns:

Din întrebările tale rezultă destul de clar că tu suferi mai degrabă de ceva la căpuț, fără nicio legătură cu unghiera.

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Nu are nicio treaba cu unghiile, stai liniștită vezi sa nu fie altceva

| Neimportant a răspuns:

Nu are nicio legătură. Poate ai făcut vreo altă activitate care ți-a obosit organismul sau dacă cumva te cunoști cu probleme cardiace...

| darrio2007 a răspuns:

Ai dormit pe burtă.