anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Multe boli psihice mai exista in lumea asta! Tot caut despre aceasta boala si nu gasesc mai nimic, de fapt nici nu stiu daca se incadreaza in boli psihice.

Când o persoana (barbat) se,, indragosteste" brusc, se ataseaza (nu in sensul de a avea relatie cu cineva, sex, dragoste, etc) de un barbat (vedeta sa zicem) incepe sa il admire foarte mult, placere, atractie fizica, il vede ca pe un model, isi doreste mult sa se intalneasca cu el, se gandeste la el chiar cateva zile la rand. De exemplu legatura fan-vedeta (cantaret, sportiv, etc)

Voi ce spuneti? E ceva boala psihica sau ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Romina2000 a răspuns:

Nu,este doar admiratie de exemplu si eu am multe vedete pe care vreau sa le intalnesc si le indragesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar putea fi maniac.

| untu a răspuns:

Bolile psihice sint boli sufletesti si trebuiesc tratate prin terapie prin rugaciune (sacroterapie, Sfantul Maslu) si discutati cu un preot bun pentru a va consulta! Atentie: Un preot bun trebuie sa fie si un doctor psihiatru, psiholog sau se pricepe la medicina generala!

| Violleta2022 a răspuns:

La tine da, pare a fii o obsesie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru untu):

N-am citit aberatie mai mare in viata mea.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru anonim_4396):

Unde vezi tu aberatie? Fanaticii religiosi sunt bolnavi psihici care au nevoie ei insisi de tratament. O aberatie poate spune un prost dar sanatos la cap, pacientii pot spune ce vor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Asta da. laughing

| MarianaNiculescu a răspuns:

Poate este o obsesie