| George3213213 a întrebat:

Salut, nu am sa ma intind mult cu povestea pentru ca nu vreau sa va fur din timpul vostru. "Sufar" de aproape 5 ani niste simptome foarte deranjante pentru mine cum ar fi: o pseudo presiune in partea forntala a creierului (constanta) ca si cum ar sta pe creirul meu mereu, vederea care mi-a fost afectata(mai degraba procesarea imagini, ochii nu cred ca imi sunt afectati pentru ca vad foarte bine orice detaliu. Problema este ca efectiv ochii mei nu se pot focusa pe un anumit punct/obiect oricat de mult m-as chinui. Imaginea imi face mereu stanga dreapta dar la nivel milimetric. Pot sa imi desfasor foarte bine activitatile zilnice dar este extrem de deranjant cu acesta "conditie". Un alt aspect ar fi memoria care nu mai este asa de buna, cea de scurta durata ma refer.

Toate acestea au plecat cand dupa un presupus atat de panica am fost trimis acasa de la spital cu jumatate de xanax. M-a m culcat pentru ca era deja noapte cand am ajuns acasa. A doua zi fix cum m-am trezit, am sezizat presiunea pe care o am si acum in cap (mult mai intensa ca acum) si vederea care imi era afectata semnificativ precum am mentionat mai sus. Am fost la diferiti doctori, unii radeau de chestia asta... unora nu le pasa. Pana la urma am ajuns si pe tratament psihiatric dar nu ma ajuta. Sunt constient ca am avut un episod de depresie in trecut (mai putin de o luna) dar sunt sigur ca nu de la anxietate sau depresie se trage. Am facut RMN cranian, a iesit normal.

Vreau sa stiu daca cineva din voi a suferit sau stie pe cineva care a trecut prin asa ceva si poate sa ma ajute cu un sfat as fi recunoscator. S-au intamplat toate si in perioada cand era cu covidul, iau in calcul si "long term covid" pentru ca am avut. La momentul de fata iau in calcul toate variantele. De la micro cheaguri care ar putea sa obstructioneze anumite regiuni ale creierului pana la deficit de vitamnine/minerale. Sunt chiar intr-o situatie destul de disperata, de asta va cer ajutorul pentru ca altfel nu cred ca o facem.

Va multumesc tuturor celor care ati stat pana la urma sa cititi postarea mea si sper ca am sa gasesc sfaturi utile de la voi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este imposibil sa ai microcheaguri la creier odata ce RMN-ul a iesit nromal!
Ceea ce faci tu este sa inventezi boli pe care nu le ai, din cauza fricii de moarte si probabil a anxietatii.
Mergi la pishiatru si ia un tratament pentru anxietate, fiindca te vei calma si vei vedea lumea diferit.

Un sport ajuta enorm, dar trebuie facut zilnic si ti-as recomanda sa iesi dimineata devreme la alergat, macar jumatate de ora, apoi mic dejun sanatos si munca.
Sanatate multa!

| George3213213 explică (pentru Violleta2022):

Nu am anxietate absolut deloc, nici frica de moarte. Daca din ce am prezentat eu reiese frica de moarte inseamna ca nu ai inteles deloc ce am scris.

| Violleta2022 a răspuns (pentru George3213213):

Chiar tu confirmi ca ai boli psihice, uite aici:
"Pana la urma am ajuns si pe tratament psihiatric dar nu ma ajuta. Sunt constient ca am avut un episod de depresie in trecut (mai putin de o luna) dar sunt sigur ca nu de la anxietate sau depresie se trage. Am facut RMN cranian, a iesit normal."

| George3213213 explică (pentru Violleta2022):

Tratamentul psihologic a fost sa zic ultima optiune, incercand sa le iau prin eliminare. A fost ceva de genul hai sa vad daca e de la asta, dar nu. Nu se intampla nimic cu el tocmai de asta am si renuntat.

| Violleta2022 a răspuns (pentru George3213213):

Ai abandonat prea repede tratamentul psihiatric, fiindca acela nu functioenaza imediat, ii trebuie cateva saptamani pana sa functioneze, de aceea esti rau azi si simti ca ai ceva in cap.
Intoarce-te la medicul psihiatru si iti va da tratament foarte bun, dar va trebui sa nu-l mai opresti, ca nu te vei face bine niciodata daca nu asculti de medic.

| U??Mic? a răspuns:

Fă-ți un smoothie și o schimbare de sex și ai să te simți mai bine în 3 ani.&-&$