Este imposibil sa ai microcheaguri la creier odata ce RMN-ul a iesit nromal!
Ceea ce faci tu este sa inventezi boli pe care nu le ai, din cauza fricii de moarte si probabil a anxietatii.
Mergi la pishiatru si ia un tratament pentru anxietate, fiindca te vei calma si vei vedea lumea diferit.
Un sport ajuta enorm, dar trebuie facut zilnic si ti-as recomanda sa iesi dimineata devreme la alergat, macar jumatate de ora, apoi mic dejun sanatos si munca.
Sanatate multa!
Nu am anxietate absolut deloc, nici frica de moarte. Daca din ce am prezentat eu reiese frica de moarte inseamna ca nu ai inteles deloc ce am scris.
Chiar tu confirmi ca ai boli psihice, uite aici:
"Pana la urma am ajuns si pe tratament psihiatric dar nu ma ajuta. Sunt constient ca am avut un episod de depresie in trecut (mai putin de o luna) dar sunt sigur ca nu de la anxietate sau depresie se trage. Am facut RMN cranian, a iesit normal."
Tratamentul psihologic a fost sa zic ultima optiune, incercand sa le iau prin eliminare. A fost ceva de genul hai sa vad daca e de la asta, dar nu. Nu se intampla nimic cu el tocmai de asta am si renuntat.
Ai abandonat prea repede tratamentul psihiatric, fiindca acela nu functioenaza imediat, ii trebuie cateva saptamani pana sa functioneze, de aceea esti rau azi si simti ca ai ceva in cap.
Intoarce-te la medicul psihiatru si iti va da tratament foarte bun, dar va trebui sa nu-l mai opresti, ca nu te vei face bine niciodata daca nu asculti de medic.
Fă-ți un smoothie și o schimbare de sex și ai să te simți mai bine în 3 ani.&-&$