Sigur @darrio2007. Multumesc pentru sfat. O sa incerc sa mananc mai putin si moderat.
Cel mai bun sfat este sa consulti un medic gastroenterolog.
Nu este tocmai normal ca dupa fiecare masa sa ai scaun si mai ales imediat dupa ce tocmai ai mancat, la doar cateva minute, este vorba de digestie si faptul ca aceasta dureaza minim 4 ore, asta ne invata la scoala, digestia este diferita in functie de alimente insa
La modul general trecerea alimentelor din stomac in intestinul subtire dureaza intre 6 si 8 ore.
Asa esti tu nu ai o problema este bine ca după ce maninci ai tranzit intestinal asta arata faptul ca organismul functioneaza, doar sa fi atent ce alimente iti provoaca scaun des, si sa le eviti.
Multumesc @CristiDinBucuresti. O sa tin cont de aceste alimente si o sa le notez in notite.
Asa ar fi bine sa faci deoarece toata mincarea are Euri care sunt otravuri de care corpul incearca sa scape, si la unii se manifesta prin diaree iar la altii prin scaune dese chiar daca sunt normale, este bine ca scapi de toxine.
Nu pot sa evaluez raspunsul tau ca nu stiu ce statut de junior am aici, nu ma pricep, dar din partea mea ai un like @CristiDinBucuresti. Multumesc
Ar trebui sa ajungi la un gastroenterolog, fiindca nu este nromal sa fugi imediat la toaleta dupa ce mananci si nu te poti abtine, bacteriile din burta ta nu sunt tocmai sanatoase.
Sanatate multa!
Multumesc @Violleta2022. Daca nu reusesc sa rezolv aceasta situatie, o sa ma duc la medic. O zi faina sa aveti!
Pana la urma am rezolvat situatia. Totul era pe baza de stres si cateodata mancam prea multe ronțăneli (seminte, arahide in coaja etc), dar de o perioada ma simt ok. Si de Craciun a fost bine, chiar daca eram 10 persoane in casa ). Noroc ca avem wc si in gradina si mai ales ca a fost cald afara, cel putin la mine in sat. Va multumesc pentru raspunsuri. Toate au fost de ajutor si nu stiu daca sa ofer funda cuiva, ca pana la urma m-am folosit de toate raspunsurile. Nu ar fi corect pentru nimeni?
Scapa de burta si de grasime pentru inceput.
Adica mananca mai rar si mai putin.Si nu cauta scuze.
Cel mai tare si amuzant raspuns @KovascB ))). Ai dreptate. Am sa incerc cat pot de mult.
Raspunsul lui @Simpatik ma ajuta enorm si o sa tin cont. Daca nu reusesc sa slabesc o sa consult un medic gastroenterolog. Multumesc.