| AlinMilarez a întrebat:

Nu stiu daca e normal sau nu, insa ma confrunt cu urmatoarea "problema" as putra zice. Am 19 ani, sunt baiat, 1.82m inaltime si 83kg, nu e chiar o problema pe cat e un disconfort. Fac dus destul de des, cam de 2 3 ori pe zi vara chiar mai des, pielea dupa dus imi ramane foarte fina si placuta la atinere mai putin intre picioare mai exact intre testicule si picioare inclusiv pe testicule, si nu inteleg de ce, ba chiar din contra ramane foarte abraziva sa spun asa, caci cand pun degetele simt cum, parca se lipeste pielea de degete, putin dar e deranjant caci nu pot sta fara pudra / deodorant / boxeri (de ex doar in pantaloni in casa sau slipi la strand) ceva sugestii? Am vazut la femei deodorant pentru zona aceea, este si pentru barbati ceva asemanator? Sau ceva remedii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cam exagerezi cu dusul ajunge 1 pe zi vara inainte de somn. Substantele de igienizare sant nocive organismului si tu faci abuz. Rade flocii si ar trebui sa scapi de necaz

| AlinMilarez explică (pentru mgtow):

Nu inteleg de ce va dati cu parerea in nestire, nu cred ca as mai simtii pielea daca as fi plin de ***, din contra ma rad odata la 3 4 zile ca nu imi place sa il simt. Daca transpir nu stau imputit pana seara cand fac dus, mersi oricum de raspuns.

| mgtow a răspuns (pentru AlinMilarez):

Dar pielea nu rezista la atatea chimicale