Este psihologic, nimic de ce sa te sperii in realitate. Dar daca ai bagat 2 energizante si pe ultimul l-ai gatat la 7, este normal sa nu poti dormi imediat dupa (la 9). 1 energizant este suficient. Atacul de panica(disconfortul minor), durerea de cap - se mai intampla nu este ceva anormal
Stiu pentru ca si eu am stil de viata asemanator.
Apropo Neata!
M-am pus să dorm după o oră de la publicarea întrebarii, chiar dacă îmi simțeam bătaile inimii destul de tare. până la urmă am reușit să dorm câteva ore, iar, acum mă simt mai bine. am aruncat restul de 2 energizante ce le mai aveam, nu mai beau așa ceva prea curând.
Lasa inainte de somn - noaptea se bea cand e nevoie urgenta si nu in fiecare zi. Multi oameni au murit din cauza energizantului. Mai rar e mai bine asa
Noaptea organismul trebuie sa se odihneasca. Nu-l scoate din ritmul lui biologic dandu-i energizante. Ai vazut ce patesti.
Dacă nu dormi și zăpăcești creierul.
Fără energizante, care biciuiesc creierul.
Are niste substante care actioneaza negativ asupra creierului, din contra, dau oboseala nu energie. Oboseala apare la app o ora dupa consum. Dau atacuri de panica, lipsa de concentrare, diverse...citeste pe net despre cazurile de deces, stop cardiac de la energizante.
Trebuie sa respecti orele de somn, adica sa dormi 7-8 ore (noaptea, nu ziua), sa mananci dimineata, la pranz bagi si tu o ciorba, seara ceva usor si aia e. Bauturile energizante trebuie sa le uiti, iar sucurile acidulate, mai cu limita.
Si de jucat, te joci ziua, dar nu exagera. Trebuie sa mai faci pauze si de la jocuri.