anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, pe la ora 00 mă apucasem să beau un energizant de 0, 25, iar peste vreo 2-3 ore l-am început și pe al 2-lea și l-am terminat pe la ora 7. între energizante am avut o durere de cap de la niște nervi făcuți dintr-o chestie și am băut un piafen. pâna la ora 9 nu s-a întâmplat nimic, iar, când m-am pus să dorm, că mă jucasem toată noaptea, parcă mă luase un atac de panica. inainte de asta, voiam să-mi iau pulsul și nu-mi simțeam bătaile inimii dar nu am băgat de seama, deoarece eram conștient că poate nu bate sufiecient de tare ca să le simt. m-am pus înapoi sa mă culc și a început panica așa brusc. fiind și singur acasă am început să mă și sperii și eram oarecum conștient că e un atac de panică și am încercat să mă calmez. am ieșit puțin pe balcon că mă luase destul de rău, iar apoi m-am pus pe calculator să mă uit la ceva ca să mă liniștesc. dar nu-mi pot lua gândul de la energizante și am o oarecare frică. țin să menționez că beau energizante rar, iar când beau, nu pățesc nimic. știe cineva, cumva ce s-a întâmplat și cum să gestionez situația? că m-am mai calmat puțin, dar nu-mi pot lua gandul și mi-e că dacă mă pun iară la somn, mă apucă iară panica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este psihologic, nimic de ce sa te sperii in realitate. Dar daca ai bagat 2 energizante si pe ultimul l-ai gatat la 7, este normal sa nu poti dormi imediat dupa (la 9). 1 energizant este suficient. Atacul de panica(disconfortul minor), durerea de cap - se mai intampla nu este ceva anormal
Stiu pentru ca si eu am stil de viata asemanator.
Apropo Neata!

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă nu dormi și zăpăcești creierul.
Fără energizante, care biciuiesc creierul.

| mgtow a răspuns:

Lasa inainte de somn - noaptea se bea cand e nevoie urgenta si nu in fiecare zi. Multi oameni au murit din cauza energizantului. Mai rar e mai bine asa

| Adrian5575 a răspuns:

Trebuie sa respecti orele de somn, adica sa dormi 7-8 ore (noaptea, nu ziua), sa mananci dimineata, la pranz bagi si tu o ciorba, seara ceva usor si aia e. Bauturile energizante trebuie sa le uiti, iar sucurile acidulate, mai cu limita.
Si de jucat, te joci ziua, dar nu exagera. Trebuie sa mai faci pauze si de la jocuri.

| Sonia822 a răspuns:

Are niste substante care actioneaza negativ asupra creierului, din contra, dau oboseala nu energie. Oboseala apare la app o ora dupa consum. Dau atacuri de panica, lipsa de concentrare, diverse...citeste pe net despre cazurile de deces, stop cardiac de la energizante.

| SebyOp a răspuns (pentru anonim_4396):

M-am pus să dorm după o oră de la publicarea întrebarii, chiar dacă îmi simțeam bătaile inimii destul de tare. până la urmă am reușit să dorm câteva ore, iar, acum mă simt mai bine. am aruncat restul de 2 energizante ce le mai aveam, nu mai beau așa ceva prea curând.

| darrio2007 a răspuns:

Noaptea organismul trebuie sa se odihneasca. Nu-l scoate din ritmul lui biologic dandu-i energizante. Ai vazut ce patesti.