anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, pentru a slabi trebuie sa faci foamea! (Asa zic unii pe internet) dar altii zic ca, daca tu mancai de obicei 1800 de calorii, faci 1800-500 si ca sa slăbești trebuie sa mananci 1300 de calorii pe zi! Care este corecta? Sa imi recomandați o aplicatie/exercitii pe care sa le fac, vreau ca pe 18 ianuarie cand e ziua mea, sa fiu slim

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Se slabeste cu deficit caloric si mult sport. Cei care fac doar foamea pun tot inapoi cand inevitabil renunta si mananca iar cum mancau inainte.

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Aia cu foamea este o prostie spun cei mai multi medici si nutritionisti. DIn momentul in care vei manca un pic mai mult organismul va cauta sa acumuleze. Eu zic ca un nutritionist poate sa-ti explice mai bine. Sfaturile de aici sunt date dupa ureche.

| RAY a răspuns:

Depinde calitatea acelui aliment, una sa consumi carne de 500 de calorii vs milka, diferențele consta în carbo rapizi energie rapida, dar îți va fi foame repede, proteina cere timp pana e metabolizat, carnea e greu de metabolizat, e metabolizata ineficient, dar asta taie pofta de mâncare și pierzi calori, răspunsul e, trebuie sa faci foamete? Nu, pe o dieta bogata în proteina de 1300 de calorii nimeni nu simte foametea

| RAY a răspuns:

Din momentul când consumi iar ceva și se închide cestoza clar ca simți iar foamete mare, organismului nu ii place crestoza, el vrea carbo, proteine, grăsimi sănătoase

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Cestoza

| Violleta2022 a răspuns:

Ai 2 optiuni ca sa slabesti:
1. tii dieta mancand max 1200 calorii pe zi
2. tii dieta mancand max 2000 calorii pe zi SI alergi 1 ora pe zi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ambele.

| alina2k18 a răspuns:

Foame sau deficit caloric e tot aiawinking
PS: CE-TO-ZĂ!