| Alexb89 a întrebat:

Salut Prieteni! Am o întrebare tot am dureri de burta de vreo 3, 4 luni poate fi ceva serios având in vedere ca am făcut analize și Colonoscopie virtuala și a ieșit bine, nu mai suport durerile astea și gândurile.toti doctori Find vreo 10 doctori spun ca nu am nimic doar colon iritabil, și când m-a doare burta fac și un spasm la Colonu sigmoidean.Va mulțumesc și numai bine va doresc! aaa am 27 de ani

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ce inseamna "Colonoscopie virtuala"? E simulare pe calculator? big grin
Mergi la un alt medic internist, bun, cu experienta, sa te investigheze.

Dupa simptome, mi se pare ca nu mananci regulat, doar ce- si cand apuci. Astfel stomacul produce mult acid gastric, care nu se consuma si-ti irita stomacul si intestinele. Rezultatul poate fi un spasm necontrolat, dar poate duce si la ulcer gastric (care e cam dureros).
Eu am trecut prin asemenea perioada, chiar un pic mai tanar ca tine si era sa fac o perforare de ulcer. In ultimul moment mi-am schimbat modul de alimentatie si am reusit sa scap fara operatie.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Din moment ce doctorii au zis ca nu ai nimic inseamnă ca asa este, renunță la picant ardei iute, ca astea distrug colonul, evită constipatia ca a de aceea ai dureri, evită diareea ca fortezi mațul sa evacueze, e greu daca nu ti un regim.

| Alexb89 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu mănânc picant, diaree am de vreo săptămâna.cred ca tot Colonoscopia convențională rămâne cea mai buna

| untu a răspuns:

Încearcă sa bei o cana de ceai de menta sau de musetel, o cana de zeama de varza murata, o cana de bors acru crud cu zahar aceasta curata colonul! Ia doua-trei cubuleye de zahar imbibat cu gaz lampant (petrol) pentru a scăpa de toti parazitii de pe colon!

| AndreiWeisz a răspuns:

Pai inseamna ca ai colon iritabil, stii ce ai. Nu ti-au dat ceva care sa amelioreze durerile? O alta varianta ar mai fi poate un parazit intestinal?

| Alexb89 explică (pentru AndreiWeisz):

Mi-am făcut și pentru paraziți! Multumesc