Pai inseamna ca ai colon iritabil, stii ce ai. Nu ti-au dat ceva care sa amelioreze durerile? O alta varianta ar mai fi poate un parazit intestinal?
Din moment ce doctorii au zis ca nu ai nimic inseamnă ca asa este, renunță la picant ardei iute, ca astea distrug colonul, evită constipatia ca a de aceea ai dureri, evită diareea ca fortezi mațul sa evacueze, e greu daca nu ti un regim.
Încearcă sa bei o cana de ceai de menta sau de musetel, o cana de zeama de varza murata, o cana de bors acru crud cu zahar aceasta curata colonul! Ia doua-trei cubuleye de zahar imbibat cu gaz lampant (petrol) pentru a scăpa de toti parazitii de pe colon!
Nu mănânc picant, diaree am de vreo săptămâna.cred ca tot Colonoscopia convențională rămâne cea mai buna
Ce inseamna "Colonoscopie virtuala"? E simulare pe calculator?
Mergi la un alt medic internist, bun, cu experienta, sa te investigheze.
Dupa simptome, mi se pare ca nu mananci regulat, doar ce- si cand apuci. Astfel stomacul produce mult acid gastric, care nu se consuma si-ti irita stomacul si intestinele. Rezultatul poate fi un spasm necontrolat, dar poate duce si la ulcer gastric (care e cam dureros).
Eu am trecut prin asemenea perioada, chiar un pic mai tanar ca tine si era sa fac o perforare de ulcer. In ultimul moment mi-am schimbat modul de alimentatie si am reusit sa scap fara operatie.
Razzvan1612 întreabă: