| Jigokunokishi a întrebat:

Salut Prieteni! Ce imi recomandati p[entru transpiratie? Transpir destul de mult si repede, daca toata lumea din casa/clasa... e in tricou/maieu si bluza lunga mai groasa eu sunt de obicei in tricou sau maieu, pentru ca sunt mai calduros dar si transpir repede si nu imi place deci ce imi recomadndati sa incerc? Multumesc anticipat happy!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| BlueViP a răspuns:

Daca mirosul nu e deranjant, nu cred ca are mare importanta. Eu iti recomand totusi deodorantele de la Uomo

| Jigokunokishi explică (pentru BlueViP):

Mersi de sfat happy

| pietrean a răspuns:

Asta inseamna ca metabolismul tau este mai rapid decat al altora.Am aceiasi problema.Nu prea avem ce face,decat, sa ne spalam mai des, sa folosim deodorant antiperspirant, sa ne schimbam de haine, mult mai des.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Daca vrei sa iti ameliorezi transpiratia trebuie sa bei zilnic ceai de salvie, preparat din planta tocata (hofigal, fares) si nu din pliculete. Poti sa il bei rece sau caldut, insa fara zahar. Ai sa vezi ca nu vei mai traspira atat de mult. Incearca sa reduci cantitatea de sare si daca bei cafea, redu cantitatea sau concentratia ei.
Consulta si un dermatolog.
Te pup!

| Jigokunokishi explică (pentru anonim_4396):

Multumesc mult happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este bine să te vadă medicul de familie, vezi la farmacia Catena, spray Alfort-T ori cremă.
Pa, pa.

| OnuOnulică a răspuns:

Un deodorant cred ca te-ar ajuta dar unul de calitate happy