Pai n-ai cum sa-ti pui in fiecare zi tampon, sa umblii toata viata cu tampoanele pe tine, in orice caz trebuie sa ai un tampon la tine la nevoie
In zilele dinainte de menstruatie,(poti aproxima macar cu 5-6 zile) ai putea folosi absorbantele subtiri de zi de zi. http://www.bella.ro/ro_RO/productsType/absorbante-zilnice-subtiri. Este o solutie la indemana si de folosit doar in zilele aproximativ de dinaintea menstruatiei.
Și când o să fiu cum un băiat de mână în parc, ce o să-i zic? Hei, scuză-mă ( scoțând 2 tampoane ), am o treabă urgentă. Ideea e că prin oraș nu-s toalete publice, în boscheți nu am cum
La asta mă refeream. Sper să nu mi se întâmple vreo trăsnaie sau ceva colosal ( pentru mine ). M îngrijorez cam tare.
Ma, nu stiu mie mi se intampla mereu (da' mereu!) sa imi vina dimineata cand ma trezesc. Sunt singura?
Oricum, n-ai nici macar dureri specifice, in zilele de dinainte de menstruatie? Alte solutii nu vad, in afara de absorbantele zilnice, mai ales ca nici nu le simti
Mi-ai stârnit puțin atenția, dacă stau bine să mă gândesc și mie îmi vine dimineața, în timpul zilei foarte rar, iar seara nici atât. O să fac eu cumva. Mersi.