anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut prieteni, vara asta prin iulie m-am accidentat la tendonul calcaiului(calcaiul lui Ahile), cred ca mi l-am perforat, durerea s-a ameliorat semnificativ insa tot nu pot face activitati cum ar fi alergatul, saritul corzii, etc ca ma doare, doctorul mi-a spus ca se vindeca de la sine, stiti cumva vreun unguent pentru problema mea? E normal sa se vindece asa greu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Depinde ce accident a fost... Mergi inapoi la medic si spune-i ca nu poti sa faci nicio activitate fizica mai intensa si vezi ce zice. Noi nu avem istoricul tau medical si nici nu stim cum arata tendonul tau ca sa ne dam cu parerea.
Multa sanatate.

| untu a răspuns:

Renuntati pentru o perioada la exercitii de forta pentru picioare(alergat, sarit, etc...) Incercati unguentele Celadrin, Roboflex, Osteotic.