| AlxKrt1992 a întrebat:

Salut.

Recent am facut o groaza de investigatii cu privire la ochiul meu drept cu care nu vad prea bine mai ales la distanta, am fost la oftalmolog, am fost la neurolog, am fost la endocrine... ei zic ca totul e normal. Mi s-au dat niste ochelari care ma ajuta putin, dar tot nu vad 100% bine ca si cu celalalt. Astazi am luat de la farmacie niste picaturi (Iridium), cand le-am pus in ochi am vazut perfect pentru cateva secunde apoi iar am revenit la starea initiala.
Sa fie o problema cu suprafata ochiului, nu se umezeste corespunzator si de asta vad blurat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu. La fiecare clipire de pleoape ochiul tău se umezește. Nu aceasta este cauza.

| BlackBriliant a răspuns:

La oftalmolog faci din nou testul de vedere, si schimbi lentilele pana la momentul cand vezi perfect(cu ochiul drept).

| BlackBriliant a răspuns (pentru BlackBriliant):

Ma refer la acel test cu panoul cu litere. Si eu am facut greseala sa ma multumesc cu o lentila cu care nu vedeam totusi perfect, si acum mi-a crescut miopia sad

| AlxKrt1992 explică (pentru BlackBriliant):

Pai asta e problema, ca imi pune si vad bine randul de jos, dar cand merg prin oras si compar cu ochiul bun... tot mai bine vad cu stangul. asta nu inteleg

| BlackBriliant a răspuns (pentru AlxKrt1992):

Daca cu un anumit ochi vezi mai slab decat cu celalalt, nu e nimic grav, e posibil sa ai strabism sau ambliopie.

| Donsavas a răspuns:

Gandeste te ca sunt oameni care nu vad deloc si nu au ce face. Gândește putin la Asta! Accepta si tu condiția ta si trăiește ti viata!