Da, am auzit ca s-ar trata, dar foarte rar se practica asta.
Accesele de furie si sadomasochismul sunt alta mancare de peste decat sociopatia.
Iar daca esti infractor de meserie, asta (adica infractor) nu e un diagnostic psihiatric.
Adica nu oricine face lucruri rele e bolnav psihic.
In general sociopatii sunt mici escroci, oameni care mereu imprumuta bani de la altii si nu-i platesc niciodata inapoi.
Iar in meserii ca manager si agent de bursa, a fi sociopat e un avantaj.
Ce efect doresti sa aiba tratamentul?
Medicatia nu te poate schimba, doar tu te poti schimba.
Ai anumite tendinte, aici constientizarea e cheia. Mult mai util ar fi sa stai de vorba cu un psiholog. Behavioral therapy etc
Da man, stim, cunoastem. Tu ii dai acum idei de perfectionare.
Si? Oricum ii trebuie o slujba, nu poate sta toata lumea pe social.
Nu-l opreste nimeni sa aiba slujba. Dar nu e obligatoriu sa calce alti oameni pe cap, pentru ca ii dai tu idei!
Si care e diferenta intre a fi sociopat si a fi silit de atributiile de serviciu sa te comporti precum un sociopat?
Unuia care concediaza oameni ii pare rau, altuia nu. Dar amandoi ar concedia aceiasi oameni.
Gresit. Foarte gresit.
Cei din triada intunecata nu concediazaa aceiasi oameni, ei elimina competitia!
Meh, persoana care se ocupa cu HRM nu angajeaza/concediaza pe altii care se ocupa cu HRM.
Vorbesc de faptul ca deciziile de concediere sunt adesea pur economice si nu emotionale.
Esti naiv, nu te-ai intalnit cu dracu' la locul de munca
Meh, functionarul de HRM concediaza ingineri softisti sau muncitori. Nu concediaza alti funcționari de HRM.
Deci: cand cineva isi poate concedia "concurenta" e vina companiei.
Nu neapărat nu este o boala mentala ce îți dă halucinații s-a.m.d
Va puteți documenta
Crede-mă ca inteligenta mea este peste medie. Am teste iq făcute la persoane specializate
întrebarea a fost pusa de curiozitate!
I-am raspuns lui doctorandus.
Tie ti-am raspuns mai jos
Comportamentul de tip anti-social NU se trateaza, nu exista tratament medicamentos pentru asa ceva, aceasta tulburare de comportament se dezvolta pe parcursul vietii si este datorata mediului inconjurator, tu practic nu ai nici-o vina!
socios=societate patos=boala socipatie= boala sociala.
Exista terapie dar nu garanteaza rezultat, e o tulburare foarte greu de vindecat, totul pleaca de la tine, trebuie sa lupti cu tine si sa-ti controlezi faptele.
Raspunsurile mele sunt sincere si realiste, ca nu-s copil mic sa fac glume si sa dau raspunsuri aiurea, in nici un caz cu boli atat de serioase sau grave.
Sper ca nu ma iei la misto, nu? chiar ai fost diagnosticat cu asa ceva? in baza a ce fapte?
Pai a durat aproape 1 an pentru acest diagnostic, sunt antisocial nu am empatie fata de oameni, și asa mai departe. presupun ca știi ce înseamnă sociopatie
Din ce am scris acolo ti se pare ca n-as sti? Nu e chiar atat de grav precum suna, un sociopat poate crea legaturi cu anumite persoane, poti avea un prieten bun sau o iubita, dar doar atat, un sociopat nu are prieteni, rude, familie, el e certat cu toata lumea.
Degeaba iei pastilele alea nu or sa te ajute, parerea mea. Trebuie sa faci terapie si te sfatuiesc sa intri in grupuri de voluntariat, sa ajuti oameni in diferite domenii.
Care au fost simptomele care au ajutat la punerea diagnosticului, doar lipsa empatiei?
La fix mai descris eu nu vorbesc nici cu tatăl meu prieteni nu mai am, doar ma saluta atât.
Pai am și ceva sadism, nu pot tine un loc de munca pentru o perioada mai mare de timp. Furie excesiva ma transform nu suport dacă cineva nu îmi da dreptate ps: am o soție care știe diagnosticul meu si ii mulțumesc ca ma ajuta și ca mi e alături ps2 nu o manipulez
Ps3 mulțumesc pentru sfaturi ești de treaba.