| iGoxi a întrebat:

Recent mi-am făcut gaură pentru cercel și mi-am luat un cercel cu cruce, din ăla care atârnă. Cam în cât timp trece durerea și începe sa nu mai curgă sânge și un lichid? Dacă îl las nemișcat și după mișc de el, curge puțin sânge și un lichid. Țin sa menționez ca am purtat și un cercel mic, simplu cu ac dar și acela făcea la fel.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Denisa0954 a răspuns:

Nu e normal sa curgă niciun lichid. Probabil s-a infectat. După o luna ar trebui sa dispară durerea, si nu ar fi trebuit să schimbi cercelul, iar timp de o luna ar fi trebuit să dezinfectezi in fiecare zi si sa te dai cu crema de galbenele sa se vindece mai repede.
Acum e umflat sau rosu in zona aia? Sau dacă pui mâna se simte zona tare?

| iGoxi explică (pentru Denisa0954):

Nu e roșu deloc, și nu, nu e tare.

| Denisa0954 a răspuns (pentru iGoxi):

Atunci posibil asa sa fie procesul de vindecare la tine. Dezinfecteaza si foloseste crema de galbenele. Si rotește din cand in cand cercelul in ureche

| iGoxi explică (pentru Denisa0954):

Ok, mulțumesc frumos!

| vmalex21 a răspuns:

Salut.In primul rand e posibil sa ai o alergie la materialul din care este confecționat.Din ce material este? De cat timp ti-ai facut gaura si prin ce metoda? In mod normal trebuie sa stai cu cercelul medicinal o lună jumatate-doua, timp in care îl dezinfectezi zilnic cu un gel special sau apa oxigenata si il ungi cu o crema care favorizează cicatrizarea.Il misti de 2 ori pe zi.Inainte de a umbla in zona ranii sau cand pui mana pe cercel te speli bine pe mâini.Eu am avut aproape 3 saptamani durere iar vindecarea completă s-a facut dupa aproape 2 luni.