| Sawarekh a întrebat:

Salut, s-a dat cineva cu crema pentru cicatrici: strataderm?

Ideea este ca au trecut 6 luni+ de cand m-am operat, nu a disparut complet cicatricea, in unele locuri nu s-a decojit.

Trebuie sa ma dau la inceput cu strataderm sau pot sa ma dau si acum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Doar cu laserul poți scăpa, dar nu complet.

| Sawarekh explică (pentru Mindfulness):

Dar piela nu se regenereaza si o sa dispara aceea piele rosie( contur ) de la operatie?

la mine in unele locuri este roz iar in alte locuri e un fel de textura rosie.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Sawarekh):

Înseamnă că s-a cicatrizat defectuos.
Mai poți încerca să aplici crema respectiva însă dacă rezultatele nu sunt consistente, laserul e cam singura varianta care poate repara cicatricea.

| Sawarekh explică (pentru Hyperion7):

Am intelessad dar e scump cu laserul, baniesc. nu?

| Mindfulness a răspuns (pentru Sawarekh):

Daca e roz ai o mica șansă cu creme sa le diminuezi, dar șansele sunt mici de tot. Sfatul meu e sa încerci cu laserul cat sunt roz că scapi aproape complet, când sunt în schimb albe e mult mai greu și cu laserul.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Sawarekh):

Pai o ședință pleacă de la 10 bastoane, acum depinde și unde te duci tu, ca poate fi mai mult.sad