| Sava_Alex_1999 a întrebat:

Salut.
Sa va spun sincer, m-am cam saturat sa fiu batjocorit de o colega de clasa, care ma face gras. Pana la urma am luat atitudine, si nu imi mai zice.
Totusi, am 14 ani, 1, 57 inaltimea si 55kg.
Vreau sa slabesc, mi se pare ca sunt prea gras, dar nu stiu cum. Am inceput de vreo luna sa nu mai mananc dupa ora 18, am mai mancat cate putin ocazional, dar nu am observat niciun efect. Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
| ngina a răspuns:

Stai linistit vapseta eu is fata si am 12 ani si am tot un metru 1, 57 si in loc de 55 am 52 cinsit nu arat de 52 dar ce sa faci asa e viata. Maiscurt priveste videul https://www.youtube.com/watch?v=738eZJq0MjA.Succes!

| 1231242 a răspuns (pentru ngina):

Gina,trebuie sa stii ca masculii cantaresc mereu mai mult decat femelele!

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Ture de teren. Bagă rezistență si vezi cum iti sunt hainele mai largi

| 1231242 a răspuns:

Of nu imi spune ca tu chiar crezi in bauturi magice, nu exista asa ceva, magia vine din cat manaci, mai exact mananca treptat cat mai putin si o sa vezi magia.
PStonguerinde-o p-aia care te batjocoreste si pune-i mana pe sanihappy

| ngina a răspuns (pentru 1231242):

Este deferente de varste la noi in clasa fetele cantaresc mai mult decat baietii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, in primul rand nimeni nu te poate faca sa te simti intr-un anumit fel, daca nu ii permiti. Nu iti bate capul cu toate proastele. Mergi la alergat ( atletismul te ajuta si sa cresti in inaltime ), fa cat mai multa miscare si ai grija ce mananci.

| Gameru123 a răspuns:

Bun.....nu rad de tine dar..incearca sa tii regim......si sa faci exercitii precum alergatul flotarile si genoflexiunile

| EmaSara a răspuns:

Buna! Ar trebui sa nu mai mananci paine si dulciuri si sa iti descarci o aplicatie de sport cel mai bine. Dar cel mai important e sa nu mai mânaci paine si dulciuri nici sa bei sucuri pentru ca ingrasa rau. Ai sa vezi peste o luna diferenta mare. FUNDA?

| 1231242 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi-l trimiti la alergat, Riri, de ce, Rir, de ce?

| G0LD a răspuns:

Sã faci sport happy

| Iunix a răspuns:

Mănâncă fructe și legume - Nu mai mânca pâine, joacă-te afară în aer liber, dacă nu ai cu cine joacă-te singur, te joci fotbal cu gardu. Efectele vizibile se văd după luni, nu după ore.

| RAY a răspuns:

Poate te place, de ce nu glumesti cu ea? la varsta ta esti ok parerea mea

| DovleacTurbat a răspuns:

Normal ca nu observi niciun efect ce dracu crezi ca se intampla daca mananci sau nu dupa ora 18?! Terminati cu babismele astea de cct.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 1231242):

Sportul ( alergatul) indiferent de vârstă îi va face bine.

| Dragomir_Vlad_1992 a răspuns:

Inainte sa mananci bea multa apa! Apoi nu o sa mai simnti nevoia sa mananci mult. Asta sigur merge!
Mananca in fiecare zi fructe si legume! Asta va contribui la slabire!
Seara, alearga afara cam. jumatate de ora. poti si mai mult.
FOARTE IMPORTANT!
NU MANCA FAST FOOD! Nu e sanatos deloc si contine o gramada de calorii!
Mananca mancare gatita si nu manca multe dulciuri!
Fa cat mai multa miscare! Incearca sa nu stai intr-un loc. Incearca sa gasesti cat mai multe pretexte de a te misca. Ex: Sa mergi la magazin sa cumperi ceva sau sa duci gunoiul sau sa te plimbi prin casa cand te plictisesti.
Incearca si un sport daca iti place! Ex: inotul e foarte bun pentru slabit! Sau fotbalul! La fotbal alergi foarte mult si de duc caloriile incet. incet., baschetul de inalta si in acelasi timp slabeste etc...

Si eu am fost mai grasut si am slabit cu ajutorul indicatiilor mentionate mai sus!
Peste ceva timp sa-mi spui daca a functionat!

Sper ca te-am ajutat!

| Violleta2022 a răspuns:

Sa reduci portiile de mancare si sa elimini :painea, pastele, dulciurile, sucurile.

| TeNz0R a răspuns:

Ba stii ce faci alearga multt eu am tot 14 ani si am 57 de kg dar nu am burta am 174

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

55kg la 14 ani? Mie îmi sună normal. Crede-mă, nu vrei să ai 50 la 18, ca mine...

| CautFilmHorror a răspuns:

Zii sa se duca in... nu stiu fii creativ

| Adry05 a răspuns:

Alimentatie cat mai sanatoasa si miscare. Nu e nevoie sa te tii de faza aia cu ora 18, doar ca ultima masa sa fie cu 3 ore inainte sa te culci.