| obsercvayr a întrebat:

Salut, salut baietii, fete, astazi cand am venit acasa am uitat ca in seara asta voi avea meci de fotbal, si eram atat de excitat incat am facut o partida de sex cu iubita, apoi am realizat ca am facut o prostie pentru ca am pierdut multa energie prin eliminarea spermatozoizilor, stie cineva cum fac, ce sa fac sa imi revina energia, va rog mult, multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| DariaCriss a răspuns:

Ia-ti un energizant Burn sau bea o cafea concentrata. Sigur te va ajuta!

| Cristiann25 a răspuns:

Daca e adevarat ce spui acolo bea cafea mai tare, un energizant bun (redbull, burn)! Succes la fotbal! Funda?

| Fatamuntilor a răspuns:

Asta e problema ta acum? Din cate imi dau seama n ai folosit prezervativ.Mai bine gandeste-te ca iubita ar putea fi gravida.

| HaLoGeNNN a răspuns:

Dar ce e mai bine? Sa stai cu iubita sau sa vezi un meci?

| Urpaniel a răspuns (pentru HaLoGeNNN):

El joacă în meci, nu şţiu ce să-ţi spun, eu sunt pregătit cu vreo 2 zile înainte când am meci lol, bagă nişte red bull.

| SefaTa97 a răspuns:

Ia un energizant.

| Azµre a răspuns:

Dormi!