| Utilizator23124 a întrebat:

Salut, sper ca aici e categoria buna, e prima data cand pun o intrebare aici. Eu am 21 de ani, dar de cand ma stiu, prefer sa fiu singur, nu-mi place sa interactionez sau lucruri de genul. Am 3 prieteni buni si asta ma multumeste, dar in rest nu vreau sa interactionez cu nimeni, nu simt nevoie de o relatie sentimentala, doar partea fizica a relatiei ma intereseaza, dar nu vreau sa profit de cineva in acest fel. Intrebarea este de ce simt asta? Nu inteleg care e problema, ar putea fi ceva pe plan psihologic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| oz_1736 a răspuns:

Fiindca nu te implici personal in relatie. Daca gagica aia ti-ar da 30 de lei dupa ce o fu*i si te-ar sa afara din casa, ai fi curva ei de ocazie, atunci ai vrea s-o iubesti. Uite-te in jurul tau si vezi cine te iubeste, raspunde-i cu afectiune, nu cu silă, sa vezi ca te schimbi, dar trebuie sa vrei. Schimbare se produce in timp, 7/8 luni, fiindca la inceput vei simti ca iti invadeaza spatiul personal pentru ca esti obisnuit singur si sa faci ce vrei. In 2 inseamna comun acord nu doar ce vrei tu. Daca mergi pe ideea ca pentru 1 litru de lapte nu i-au toata vaca, nu vei avea niciodata sentimente

2 răspunsuri:
| oz_1736 a răspuns:

Viitorul tau suna rau daca nu te schimbi. Vei ramane singur. Posibil ca unul din prietenii tai sa se casatoreasca si ti se sparge marea gașca. Schimba-te, fii tu cel care se insoara si lasa-i pe ei singuri. Barbatii vor sex, femeile vor dragoste. Ei vor incepe sa iubeasca cu conditia se primeasca sex, ele vor face sex cu conditia sa fie iubite, si toata lumea e multumita. Daca nu respecti conditia, dai bani. Dar vei fi singur

| Utilizator23124 explică (pentru oz_1736):

Sunt de acord cu tine, doar ca pur si simplu nu se intampla sa existe sentimente, pur si simplu nu apar si asta nu intelege de ce.