| pacatosu a întrebat:

Salut,
Spuneti-mi va rog cei care v-ati scos amigdalele, cum e viata acum? Cum e cu racelile?

Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Amigdalectomia (indepartarea chirurgicala a amigdalelor) se adreseaza mai complicatiilor, infectiilor repetate sau persistente in ciuda tratamentului antibiotic, cu alte cuvinte in situatiile in care beneficiile sunt maxime.
http://www.i-medic.ro/boli/amigdalita-sau-angina

| pacatosu explică (pentru doctoressa):

Eu am amigdale criptice in care se aduna resturi si este deranjant pentru ca miroase urat si se vor duce incontinu germeni in organism. Infectii nu fac de multe ori pe an. O data de 2 ori. Dar rosu fac de mai multe ori. si Cum ma doare un pic in gat, ma simt naspa si vine un miros urat din gat. Ma dispera asta. Mi-e frica sa am prietena din cauza asta. nu stiu ce sa fac. Dati-mi un sfat va rog!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Amigdale le-am scos în 92, fiind născut din 46. Cu mintea și cnoștiințele pe care le am acum, luptam așa fel ca să nu le scot, căci au și ele rolul lor în corp. La lipsa lor, corpul se adaptează și își creează alte protecții. Nu am avut și nu o să ai probleme din cauza asta.