| love66 a întrebat:

Spuneti-mi va rog, daca folosesc tampon pot face orice efort fizic(aici am invedere sa merg si pe bicicleta) fara sa am griji sa poate sa se intimple ceva rusinos? Funda dau.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Nu e recomandat, dar daca tot nu poti sa il eviti, ia-ti la tine rezerve multe si uita-te discret la zona din juma in juma de ora.

sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Trebuie evitat efortul fizic, mai ales in primele zile cand fluxul menstrual este destul de abundent!
Se recomanda plimbari usoare, nicidecum efort fizic intens!
Incearca sa ai grija la igiena, schimba-l mai des la 4 ore sa fii curata si protejata.
Te pup!

| Auslesse a răspuns:

Poti sa mergi linistita pe bicicleta! si eu merg pe bicicleta in perioada respectiva. Poti, doar ca trebuie sa ai grija, sa fii atenta!

| Luka杀手的女孩 a răspuns:

Buna! Da poti numai ca ar trebui sa il schimbi mai des, adica sa ai in vedere daca il poti schimba undeva.De exemplu eu nu am nimic daca se intampla, ti-am zis trebuie sa ai in vedere daca il poti schimbawinking

| ALEX2402 a răspuns:

Efortul fizic nu este recomandat deorece atunci sangele curge mai tare, dar daca iti doresti sa mergi cu bicicleta poti linistita doar nu o prioada foarte indelungata, bineinteles, cu tampon (max. 2-3 ore)

| C26 a răspuns:

Buna.
Da, dar mai bine e sa folosesti tampon de noapte, ca e mai mare, si daca zici ca vrei sa mergi pe bicicleta, cu ala nu te patezi. happy