| lascudaniel a întrebat:

Salut.Stie cineva cum sa imi pun o masea,stie cineva cum se procedeaza, un videoclip sa vad, doare?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adrian3333 a răspuns:

Doar pisca un pic

6 răspunsuri:
| Paty17 a răspuns:

Să îți pui tu o măsea? De unde iei măseaua, cum o pui? Du-te frate la dentist. Nu-mi spune că n-ai bani.

| dragosbogdan001 a răspuns:

Du-te la dentist!

| lascudaniel explică:

Baiii! rolling on the floor) nu sa imi pun eu, ci dentistu laughing)

| Paty17 a răspuns (pentru lascudaniel):

Aaaaa, mă speriasem. Cine știe ce derbedeu se ascunde în spatele monitorului? Că eu nu sunt mama Homida.

| lascudaniel explică (pentru Paty17):

laughing nu nu stai linistita, referitor la intrebare doare extractia si dupaceea cand imi pune alta? ca mor de frica.laughing

| Paty17 a răspuns (pentru lascudaniel):

Nu știu, nu mă amestec în domeniile care nu mă privesc. Oricum, dacă e o necesitate ce vrei tu să schimbi acolo, atunci nu ar mai trebui să stai pe gânduri dacă doare sau nu. Să mai ai măcar un dinte în gură până la 80 de ani laughing