| LeKaAlex a întrebat:

Salut, sunt baiat, am 17 ani, eu am o respiratia mai grea pe nas si sforai noaptea. Mama a vorbit cu un doctor la telefon si el a spus ca la varsta mea nu se mai pot crea polipi nazali si cauza ar fi amigdalele si mi-a oferit operatia de amigdale, eu am citit pe net si exista si oameni batrani si adulti care au polipi nazali.

Exista cineva care o sa comenteze la postare care s-a operat de polipi ca adult? Sau sa ma ajute cu un sfat.Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| mastadont a răspuns:

Trebuie să mergi la un doctor să îți facă un control amănunțit și nu la telefon. Pot fi mai multe cauze, pot fi și polipi însă se întâmplă foarte rar la adulți, pot fi și amigdalele care dacă au un volum mai mare obstrucționează puțin căile respiratorii sau poate fi o deviație de sept.

4 răspunsuri:
| nastaseelenacristina a răspuns:

Eu respiram greu mai mult pe gura si imi oboseam inima mi-a scos si polipii si amigdale acum sunt ok, dar amigdalele odata scoase devisensibil racesti des

| LeKaAlex explică (pentru nastaseelenacristina):

La ce varsta te ai operat?

| Jannah a răspuns (pentru LeKaAlex):

Sunt in situatia ta, diagnosticul este clar ( deviatie de sept ) nu ma pot opera pana la 18 ani ( momentan 16 ) cel mai ok este sa te consulte un doctor, acum eu nu stiu ce ai, noi iti spunem ca ai boala x iar doctor iti zice adevarul.

| ziptrack a răspuns:

Cumpara-ti ulei de masline extravirgin si fa gargara cam 10/15 min de 2/3 ori pe zi, dupa care scuipi uleiul si te clatesti cu apa. Ulei de masline extravirgin se folosea in vechime pentru a trata infectiile de pe caile respiratorii. Eu mi-am tratat o infectie la dinti destul de nasoala asa. Poti sa te documentezi pe google.