| DavidIron a întrebat:

Salut, sunt băiat, am 17 ani și am observat la sfârcul meu drept o mica umflatura înăuntru, ma doare puțin la atingere dar nu tot timpul, o pot mișcă pe acolo.
(am mai avut acum 4 ani aceiași problema, dar mi-a trecut.
Nu știu ce e, de aia va întreb.
Ms.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
| DavidIron explică (pentru Violleta2022):

Masturbarea poate fii o cauză?

Nu prea am mâncat des în ultima vreme

Ms de răspunsuri, și atunci de ce am avut și mai demult tot așa? Și tot la același sfârc. Ce cauze ar fi?

Și a trecut atunci, pana acum de vreo 4 zile.
Cauza ar fi alimentația nesănătoasă?

Ms, noapte bună

Ești în alta țară?

| existential a răspuns:

In caz ca inca nu ai aflat ce este... poate fi si ginecomastie. Ginecomastia este un exces de glanda mamara si e benigna. Apare uneori la baieti, in adolescenta, din cauza dezechilibrelor hormonale (cauze naturale, medicamente sau steroizi).
Poate sa creasca, sa stagneze sau sa scada de la sine. Deranjeaza doar dpdv estetic.
Ca si investigatii, se poate face o ecografie la endocrinolog; analize de sange pentru hormoni.