| Ionut7743 a întrebat:

Sunt băiat am 17 ani și vreau și eu o dieta ca sa slabesc rapid câteva kg.
Am 72 de kg. Și 1.70 înălțime.
Dar am grăsime pe burta (în special în partea de jos ), fund, piept, picioare, solduri...
Vreau sa îmi spune.ți și mie o dieta Bună și un program de exerciții care împreună sa mă ajute sa dau grăsimea jos repede.
Mulțumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic facut cu zahar, faina, cereale, orez sau cartofi.

| Ionut7743 explică (pentru peperonies):

M.ar interesa ceva mai exact. Adică ce cât și când sa mănânc. Plus ceva exerciții ca sa am rezultate rapid

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ionut7743):

Mananci mereu la ore fixe, mananci nici sa mori de foame, nici sa ai burta plina.
Excerciti cu rezultate rapide? Niciodata, daca nu persisti asupra lor.

| peperonies a răspuns (pentru Ionut7743):

Pai poti sa iti faci singur meniul daca te bazezi pe ce ti-am spus. vrei sa iti zic ce am mancat eu ca sa slabesc? dimineata la pranz si seara omelta din 6 oua + chestii. chestiile pot fi: cascaval, ciuperci, unt, ardei gras, verdeturi, rosii... in mare tot ce poti sa te gandesti sa pui intr-o omleta. majoritatea oamenilor nu sunt ca mine sa poata sa manance acelasi lucru la fiecare masa. mananca peste, carne, oua, tot ce are frunza verde gen varza, spanac(mie nu imi place), salata verde, ceapa.
calitatea are grija de cantitate, e imposibil sa mananci ce ti-am zis si sa te ingrasi. o sa fii satul cu mult inainte sa treci peste limita.